Zielony Talerzyk to kuchnia cateringowa, która przygotowuje całodniowe, odpowiednio zbilansowane i w pełni odżywcze wyżywienie dla dzieci w żłobkach i przedszkolach. Prowadzimy kuchnię cateringową w pełni opartą na zdrowej i nieprzetworzonej żywności, wolnej od zbędnych dodatków chemicznych. Korzystamy z produktów lokalnych i sezonowych, bo wiemy że mają one niebagatelny wpływ na zdrowie dzieci. W naszej kuchni nie ma drogi na skróty – wszystkie potrawy robimy od podstaw samodzielnie, bazując na naszych autorskich przepisach.
Dbając o zdrowe odżywianie naszych dzieci od samych narodzin, nie mogliśmy pogodzić się z jakością potraw oferowanych przez inne firmy cateringowe w placówkach, do których one uczęszczają. Tak powstał Zielony Talerzyk, który od tamtej pory z powodzeniem podbija serca i brzuszki naszych małych klientów.
Oprócz wartościowego jedzenia, dbamy o jakość naszej obsługi: terminowość dostaw, estetykę opakowań, w których dostarczamy posiłki oraz oferujemy stały kontakt z naszym Zespołem.
Troszczymy się o relacje z naszymi klientami: dziećmi, rodzicami i właścicielami placówek organizując regularne spotkania, w trakcie których wspólnie planujemy kierunek naszej współpracy. Tworzymy z Wami inspirującą społeczność Zielonego Talerzyka wypełnioną wspólnym dialogiem i dobrym jedzeniem. Oferujemy poczucie bezpieczeństwa i deklarację stabilnej współpracy na lata!
Nasz Zespół tworzą nieprzypadkowi ludzie – są pełni miłości do gotowania i pasji do zdrowego żywienia, którą potrafią skutecznie zarażać innych!
Zielony Talerzyk powstał z przekonania, że dobre nawyki żywieniowe nabyte od najmłodszych lat są najcenniejszą inwestycją w zdrowie naszych i waszych dzieci.
Poznaj nasz zespół
Katarzyna Krztoń
WŁAŚCICIELKA
Adam Chojecki
SZEF KUCHNI
Anna Marek
DIETETYCZKA
Marcin Boroń
KUCHARZ
Jola Sekunda
POMOC KUCHENNA